top of page

OSTRON

FINE DE CLAIRE 35/st

Med klassiska tillbehör

3st 100 • 6st 180 • 12st 350 

CHAMPAGNE & OSTRON

1 GLAS CHAMPAGNE & 2ST OSTRON

– 195 –

FÖRRÄTTER

LÖJROM 30g

Croissant, rödlök, gräslök, gräddfil, citron

235

TOAST PELLE JANZON

Oxfilé, löjrom, äggula, pepparrot, rödlök & brioche

249

HALSTRAD PILGRIMSMUSSLA

Avokadokräm, wakame, koriander, ingefära, sotad gurka, sojasmörsås 

SKAGEN

Avrugakaviar, löjrom, rostat surdegsbröd & citron 

{v} FRITERAD BRIEOST

Kantareller, lönnsirap,hasselnötter, äpple 

WANAMEI RÄKOR

Heta räkor, pomelo, blodapelsin, koriander & rostad vitlöksmajonnäs

198

165

165

165

{v} TÅNGKAVIAR 30g

Croissant, rödlök, gräslök, gräddfil, citron

125

SVENSK KAVIAR

30g störrom odlad i Småland, syrad grädde, rödlök, blini

795

VARMRÄTTER

VILTWALLENBERGARE 

Höstsvamp, bacon, potatispuré, calvados- & grönpeppargräddsås 

255

CAESARSALLAD

Friterade kycklinglår, knaprigt bacon,romansallad, parmesan & friterad kapris 

199

SMASH BURGER 

2 x 100g högrev, racletteost, rå- & picklad rödlök, svartpeppar- & baconmajonnäs, tomat- & löksallad, pommes & chimichurimayo

MOULE ASIAN STYLE 

Gochujang, vitlök, citrongräs, lime,koriander, kokosmjölk, pommes 

PARMESAN- & VITLÖKSGRATINERAD HALV HUMMER

Bearnaise, grillad citron,tomat- & löksallad, parmesanpommes

TORNEDOS ROSSINI

Oxfilé, anklever, tryffelsky, haricot vert & brioche

235

269

385

545

SKREI TORSK

Sandefjordssmör, forellrom & säsongens kål

315

STEAK  TARTARE

Picklad lök, dragonmajonnäs, parmesan, hasselnöt, vitlök, brynt smör 

~ Hel serveras med pommes ~

165 // 265

OXFILÉ 200g/300g

Nya Zeeland, Grain feed

395 / 495

RYGGBIFF 200g/300g

USA, Grain feed

345 / 445

ENTRECOTE 300g/400g

Skottland, Gras feed

395 / 495

HJORT INNANLÅR 200G

345

IBERICO KARRÉ 200g

275

DET SERVERAS ROSTADE GULBETOR, FRITERAD GRÖNKÅL & PERSILJA TILL ALLA & MAN VÄLJER ETT

TILLBEHÖR & EN SÅS SOM INGÅR, UTÖVER DET BESTÄLLER MAN TILL EXTRA

LÖKRINGAR PÅ SILVERLÖK

55

POTATISGRATÄNG

55

SÄSONGENS SALLAD

55

DIRTY FRIES

POMMES / PARMESANPOMMES

55

55

POTATISPURÉ

SMÖRSLUNGADE POTATIS

55

55

TILLBEHÖR

RÖDVINSÅS

45

BEARNAISE

45

SVARTPEPPAR  & BACONMAYO

45

CHILI BEARNAISE

TRYFFEL - & CITRONSMÖR 

PEPPARSÅS

45

45

45

JALAPEÑOCHIMICHURI

45

SÅS / DIPP

MIXED GRILL 455

Minimum 2 /p.p. Kökets val av kött och tillbehör för kvällen

AFFOGATO

Vaniljglass med espresso och kaffeliquor 

95

FRITERAD CAMENBERT

Hjortronsylt, friterad persilja 

145

OSTTALLRIK

Comte, Brillat Savarin, Roquefort, fröknäcke, fikonmarmelad 

175

MÖRK CHOKLADTRYFFEL

49

DESSERTER

CRÈME BRÛLÉE

Med vanilj

95

BRASSO'S PAVOLOVA

Kokoskum, tropiska frukter, vaniljglass,& passionsfruktskaramell 

100

CHOKLADBROWNIE

Hallonsorbet, hasselnötter & salt kolasås

125

GULBETOR

Pomelo, getost, rostad vitlöksmajonnäs, chilirostade pumpafrön

109

SVAMP BOURGUIGNON

Portobellosvamp, rödbeta, morot, potatispuré, svart trumpetsvamp och rödvinsås

195

BLÅBÄRSSORBET

Kokosskum, pistage

95

VEGETARISK MENY

bottom of page